010-123456789 info@samenopstap.nl

Alleen op vakantie

Een keer alleen op vakantie naar een mooi land in Zuid-Amerika of een lekker Europees land waar de zon altijd schijnt?

Zou u graag een keer alleen op vakantie willen en heeft u geen behoefte aan een standaard vrijgezellenreis? Dan biedt Samen op Stap hetgeen wat u zoekt; een op maat gemaakte reis mét reisgenoot. We stellen samen de reis geheel af naar uw behoeftes en ook op locatie doen we precies waar u zin in heeft. Zo hoeft u zich niet aan te passen naar een schema of behoeften van andere reisgenoten, maar heeft u wél gezelschap tijdens uw vakantie.

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt alleen op vakantie?

Alleen vakantie boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Kennismaken

Voordat u alleen op vakantie gaat wil ik hiervoor graag met u kennis maken. Dit is een moment waar we de eerste besprekingen kunnen houden wat uw behoeftes zijn.

Uw wensen bespreken

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw reis plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Alleen op reis

En dan is het tijd om te genieten van uw heerlijke vakantie. De vakantie die u gedroomd heeft wordt nu echt werkelijkheid. Ook tijdens de periode dat u alleen op vakantie bent ben ik flexibel: Bij hulp kun je mij altijd nog inschakelen om bijvoorbeeld te zorgen voor het vervoer.

Droomvakantie samenstellen

Met Samen op Stap heeft u de touwtjes in handen. Heeft u altijd gedroomd over een rondreis in Azië of een cruise langs het Caraïbisch gebied? Het is allemaal mogelijk! U kunt uw gehele reis naar eigen wens samenstellen. Ik help u hier natuurlijk graag bij, u bepaalt zelf hoeveel ik help met de boeking en de planning. Daarbij neem ik graag de zorgen uit handen door reisassistentie te bieden. Zo hoeft u geen zorgen te maken tijdens uw vakantie! Ik zorg bijvoorbeeld voor het inchecken en voor geschikt vervoer op plaats van bestemming. Zo kunt u gerust alleen op reis met een gezellige reisgenoot.

 

Wilt u een kennisgesprek samen plannen? Of wilt u meer informatie krijgen over SamenOpstap? Neem dan contact op, ik leer u graag kennen!

Alleen op vakantie

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

3 + 9 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact