010-123456789 info@samenopstap.nl

Bang om op vakantie te gaan

Bent u bang om alleen op vakantie te gaan? Geen zorgen, Samen op Stap is er voor u tijdens de vakantie!

Nog nooit of weinig op vakantie geweest omdat u bang bent? U bent echt niet de enige die dit heeft. Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat alles voor de reis is geregeld; vliegtickets, locatie, verblijf tot het vervoer naar locaties. Daarnaast ben ik er voor u als reisgenootje en gesprekspartner, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. We doen precies waar u zin in heeft en zitten niet vast aan een schema. Bovendien heb ik jarenlange ervaring als coach en kan ik mij goed inleven in uw behoeften en waarom u bang bent om op vakantie te gaan.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zorgen dat u niet bang bent om op vakantie te gaan? Dit is wat u kunt

Kennismaken

Voordat we beginnen met het plannen van de vakantie, maken we natuurlijk eerst kennis. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een diner. Zo weet u ook of u zich prettig voelt in mijn gezelschap, alvorens we samen op vakantie gaan.

Uw wensen bespreken

Ik hoor graag waar u behoefte aan heeft bij een vakantie, maar ook waarom u bang bent om op vakantie te gaan. Zo weet ik hoe ik uw zorgen kan wegnemen en uw ideale vakantie voor u kan regelen.

Uw reis plannen

U heeft zelf geen omkijken naar het plannen van de reis; ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We gaan alleen dingen doen waarbij u zich prettig voelt en boeken zo de vakantie van uw dromen.

Samen op reis

Nadat alles gepland is gaan we samen op vakantie! Ik ga met u mee als reisgenootje, gesprekspartner en dankzij mijn ervaring als coach kan ik u ook bijstaan op momenten dat u het spannend vindt. Op vakantie doen we iedere dag waar u zin in heeft, ik pas mij volledig aan.

Een onvergetelijke vakantie beleven

Heeft u altijd al gedroomd over een rondreis door Europa of een cruise langs de Noorse fjorden? Dat is allemaal mogelijk met Samen op Stap. U kunt de vakantie volledig naar eigen wens samenstellen. Hierbij bied ik graag mijn begeleiding. Ik neem uw zorgen uit handen door reisassistentie en coaching te bieden. Zo kunt u zorgeloos van uw tijd genieten zonder bang te zijn om op vakantie te gaan.

Eerst zullen wij kennis maken, dit kan zowel persoonlijk als telefonisch. We kunnen tijdens het gesprek uw angsten in kaart brengen. Verder kijken wij naar uw wensen, ideeën en opties die bij u passen. Aan de hand van uw wensen kan ik zoveel uit handen nemen als wilt, ik kan de gehele reis voor u verzorgen. Zo kunt u onbezorgd met een reisgenoot op reis om een onvergetelijke vakantie te beleven!

Neem contact op voor meer informatie of om een kennisgesprek te plannen!

Bang om op vakantie te gaan

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

2 + 6 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact

Droomvakantie samenstellen

Met Samen op Stap heeft u de touwtjes in handen. Heeft u altijd gedroomd over een rondreis in Azië of een cruise langs het Caraïbisch gebied? Het is allemaal mogelijk! U kunt uw gehele reis naar eigen wens samenstellen. Ik help u hier natuurlijk graag bij, u bepaalt zelf hoeveel ik help met de boeking en de planning. Daarbij neem ik graag de zorgen uit handen door reisassistentie te bieden. Zo hoeft u geen zorgen te maken tijdens uw vakantie! Ik zorg bijvoorbeeld voor het inchecken en voor geschikt vervoer op plaats van bestemming. Zo kunt u gerust alleen op reis met een gezellige reisgenoot.

 

Wilt u een kennisgesprek samen plannen? Of wilt u meer informatie krijgen over SamenOpstap? Neem dan contact op, ik leer u graag kennen!