010-123456789 info@samenopstap.nl

Bang om op vakantie te gaan

Bent u bang om alleen op vakantie te gaan? Geen zorgen, Samen op Stap is er voor u tijdens de vakantie!

Nog nooit of weinig op vakantie geweest omdat u bang bent? U bent echt niet de enige die dit heeft. Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat alles voor de reis is geregeld; vliegtickets, locatie, verblijf tot het vervoer naar locaties. Daarnaast ben ik er voor u als reisgenootje en gesprekspartner, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. We doen precies waar u zin in heeft en zitten niet vast aan een schema. Bovendien heb ik jarenlange ervaring als coach en kan ik mij goed inleven in uw behoeften en waarom u bang bent om op vakantie te gaan.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zorgen dat u niet bang bent om op vakantie te gaan? Dit is wat u kunt

Kennismaken

Voordat we beginnen met het plannen van de vakantie, maken we natuurlijk eerst kennis. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een diner. Zo weet u ook of u zich prettig voelt in mijn gezelschap, alvorens we samen op vakantie gaan.

Uw wensen bespreken

Ik hoor graag waar u behoefte aan heeft bij een vakantie, maar ook waarom u bang bent om op vakantie te gaan. Zo weet ik hoe ik uw zorgen kan wegnemen en uw ideale vakantie voor u kan regelen.

Uw reis plannen

U heeft zelf geen omkijken naar het plannen van de reis; ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We gaan alleen dingen doen waarbij u zich prettig voelt en boeken zo de vakantie van uw dromen.

Samen op reis

Nadat alles gepland is gaan we samen op vakantie! Ik ga met u mee als reisgenootje, gesprekspartner en dankzij mijn ervaring als coach kan ik u ook bijstaan op momenten dat u het spannend vindt. Op vakantie doen we iedere dag waar u zin in heeft, ik pas mij volledig aan.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

5 + 1 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact