010-123456789 info@samenopstap.nl

Dagje uit ouderen

Naar Giethoorn, de Markthal in Rotterdam, of fietsen op de mooiste plekjes. Een leuk dagje uit voor de ouderen.

Wilt u een leuk dagje uit voor ouderen organiseren? Of kent u ouderen die echt een dagje uit verdienen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Samen met u verzinnen we een leuk dagje uit voor de ouderen. Samen op Stap zorgt dat alles is geregeld wat er voor die dag komt kijken zoals: vervoer naar locatie, entreetickets of de lunch. Ook deel ik graag advies voor leuke dingen die ouderen echt aanspreken. Zo maken we er samen een gezellige dag van!

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt dagje uit ouderen?

Kennismaken

Voordat we een dagje uit  gaan met ouderen is het van belang om een goede kennismakingsgesprek te hebben. Dit zal voornamelijk telefonisch plaatsvinden.

Uw wensen bespreken

Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om het uitje zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

dagje uit ouderen plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje van te maken, zoals u het gedroomd heeft! Ook tijdens het uitje ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

8 + 11 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact