010-123456789 info@samenopstap.nl

Dagje uit voor ouderen

Gezellig een dagje uit voor ouderen naar een museum? Of naar bijvoorbeeld de Markthal in Rotterdam?

Kent u iemand die een leuk dagje uit verdient? Of wilt u uzelf verwennen op een dagje uit? U bent bij Samen op Stap op het juiste adres. Ik regel alles voor uw dagje uit. Ik zal bijvoorbeeld zorgen voor het vervoer, eventuele tickets en een verzorgde lunch om de hele dag door te komen! Samen zorgen we ervoor dat het een leuk dagje uit voor ouderen wordt en dat alles naar wens is geregeld. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, ik zorg dat alles geregeld is en zal u begeleiden.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt dagje uit voor ouderen?

Kennismaken

Voordat we een dagje uit voor ouderen gaan. Hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Het is fijn om al een keer samen gesproken te hebben voordat we op pad gaan. Dit zal meestal telefonisch plaats vinden.

Samen uw wensen bespreken

Uiteindelijk zullen we de wensen die u heeft bespreken. U laat graag weten hoe u het dagje uit voor ouderen voor u ziet. Hiermee kan ik het perfecte dagje uit plannen.

dagje uit voor ouderen plannen

Nadat de de wensen duidelijk zijn en u de dag goed voor u ziet zullen we deze dag plannen.  Hier zullen we goed kijken wanneer de beste mogelijkheid is om deze dag uit te voeren.

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje van te maken, zoals u het gedroomd heeft! Tijdens het uitje ben ik aanwezig zodat u altijd iemand heeft als er op de dag zelf nog dingen zijn die geregeld moeten worden.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

15 + 12 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact