010-123456789 info@samenopstap.nl

 

Gezelschap voor ouderen

Bent u opzoek naar goed gezelschap voor ouderen? U bent hier bij Samen op Stap op de juiste plek.

Wilt u er graag een keer op uit? Of zoekt u iemand die uw vader, moeder, oma, opa of andere ouderen gezelschap kan houden tijdens een dagje weg? Ik help jullie graag verder! Zo kunnen we bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam, een museum bezoeken of fietsen op de Veluwe. Naast dat ik het uitje, inclusief vervoer, helemaal regel, houd ik u ook graag gezelschap. Samen maken we er een gezellige dag uit van!

Altijd in goed gezelschap

 

U hoeft zelf niets te regelen

 

Jarenlange ervaring als coach

 

Leuk als cadeau!

 

Hoe werkt uitjes voor senioren?

Kennismaken

Voordat we alles met elkaar gaan overleggen hoe u het uitje voor senioren voor u ziet zullen we eerst kennismaken met elkaar. Dit gebeurd in de meeste gevallen telefonisch voor uitjes voor senioren.

Samen uw wensen bespreken

Na de kennismaking zullen we gaan overleggen wat uw idee├źn zijn over het uitje. We bespreken welke dingen graag nog zou willen doen. Zo maken we samen een wensenlijst.

Uitjes voor ouderen plannen

Nadat de de wensen duidelijk zijn en blij met met de keuze van het uitje is het moment om te kiezen wanneer het uitje gaat plaats vinden. We kijken samen wat de beste dag hiervoor is.

Samen op stap

En uiteindelijk is het dan zover. De dag dat we er samen op uit gaan! Ik verzorg het gehele uitje dat alles van top tot teen is geregeld! Zo kunt in het gehele uitje bij mij terecht.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

2 + 3 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact