010-123456789 info@samenopstap.nl

Leuk dagje voor ouderen

Naar Giethoorn, het Rijksmuseum in Amsterdam, of de markthal in Rotterdam? Dingen voor een leuk dagje voor ouderen.

Heeft u zelf zin om een leuk dagje voor ouderen te houden? Of kent u een groep ouderen die dit echt verdienen? Dan bent u bij Samen op Stap op de juiste plek. Samen met u verzinnen we een leuk dagje voor de ouderen. Samen op Stap zorgt dat alles is geregeld wat er voor die dag komt kijken zoals: vervoer naar activiteit, entreekaartjes of het eten. Ook deel ik graag advies voor leuke dingen die ouderen echt aanspreken. Zo zorgen we dat het een leuke dag wordt!

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Kennismaken

Voordat we een leuk dagje voor ouderen houden is het van belang om een goede kennismakingsgesprek te hebben. Dit zal voornamelijk telefonisch plaatsvinden.

Uw wensen bespreken

Tijdens het bekijken van uw wensen bekijken we de opties en idee├źn om het uitje zo te plannen dat deze helemaal past bij uw beeld. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Leuk dagje voor ouderen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Samen op Stap

Tijd om er een leuk dagje voor ouderen te houden. zoals u het gedroomd heeft! Ook tijdens het uitje ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

7 + 12 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact