010-123456789 info@samenopstap.nl

Reisgenoot gezocht?

Reisgenoot gezocht? Dan bent u bij Samen op Stap aan het juiste adres!

Wilt u graag met iemand op vakantie, maar heeft u geen behoefte aan een georganiseerde groepsreis of kunt u geen geschikt reisgenootje vinden? Samen op Stap biedt hiervoor de uitkomst. Samen met mij stellen we een reis samen die voldoet aan al uw wensen. Bovendien kunnen wij elk moment van de dag kijken waar u zin in heeft en wat we samen kunnen gaan doen. Indien gewenst regel ik alles met betrekking tot verblijf, vliegtickets of vervoer op locatie. Bovendien heb ik al jarenlang ervaring als coach waardoor ik een geschikte reisgenoot en gesprekspartner ben.

Een gezellige, professionele en reisgenoot gezocht? Dan is Samen op Stap is de oplossing.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zorgen dat u niet bang bent om op vakantie te gaan? Dit is wat u kunt

Kennismaken

Voordat we beginnen met het plannen van de vakantie, maken we natuurlijk eerst kennis. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een diner. Zo weet u ook of u zich prettig voelt in mijn gezelschap, alvorens we samen op vakantie gaan.

Uw wensen bespreken

Ik hoor graag waar u behoefte aan heeft bij een vakantie, maar ook waarom u bang bent om op vakantie te gaan. Zo weet ik hoe ik uw zorgen kan wegnemen en uw ideale vakantie voor u kan regelen.

Uw reis plannen

U heeft zelf geen omkijken naar het plannen van de reis; ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We gaan alleen dingen doen waarbij u zich prettig voelt en boeken zo de vakantie van uw dromen.

Samen op reis

Nadat alles gepland is gaan we samen op vakantie! Ik ga met u mee als reisgenootje, gesprekspartner en dankzij mijn ervaring als coach kan ik u ook bijstaan op momenten dat u het spannend vindt. Op vakantie doen we iedere dag waar u zin in heeft, ik pas mij volledig aan.

Een onvergetelijke reis samenstellen

Wilt u naar de Noorweegse fjorden, de Spaanse Costa of een verre reis naar de Maldiven? Het is allemaal mogelijk met Samen op Stap. U kunt de vakantie helemaal zelf naar wens samenstellen. Ik bied hierbij graag begeleiding en kan zo nodig allerlei zaken uit handen nemen. Zo kan ik naar wens reisassistentie of coaching bieden. Hierbij kunt u denken aan het boeken van de reis, inchecken voor het vliegtuig en zorgen voor het juiste vervoer op de plaats van de bestemming. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw reis met mij als reisgenoot.

Reisgenoot gezocht? Schroom niet – en neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Ik leer u graag kennen!

 

Bang om op vakantie te gaan

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

2 + 15 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact

Droomvakantie samenstellen

Met Samen op Stap heeft u de touwtjes in handen. Heeft u altijd gedroomd over een rondreis in Azië of een cruise langs het Caraïbisch gebied? Het is allemaal mogelijk! U kunt uw gehele reis naar eigen wens samenstellen. Ik help u hier natuurlijk graag bij, u bepaalt zelf hoeveel ik help met de boeking en de planning. Daarbij neem ik graag de zorgen uit handen door reisassistentie te bieden. Zo hoeft u geen zorgen te maken tijdens uw vakantie! Ik zorg bijvoorbeeld voor het inchecken en voor geschikt vervoer op plaats van bestemming. Zo kunt u gerust alleen op reis met een gezellige reisgenoot.

 

Wilt u een kennisgesprek samen plannen? Of wilt u meer informatie krijgen over SamenOpstap? Neem dan contact op, ik leer u graag kennen!