010-123456789 info@samenopstap.nl

Reisgenoot vinden

Een reisgenoot vinden? Bij Samen Op Stap hoeft u niet meer op zoek!

Wilt u op graag met iemand op vakantie, maar kunt u geen reisgenoot vinden of heeft u geen interesse in een georganiseerde groepsreis? Samen op Stap biedt voor u de uitkomst. Zo hoeft u geen moeite te doen om een reisgenoot te vinden. Met elkaar kunnen wij een reis samenstellen die voldoet aan uw behoeftes en wensen. Ik kan zoveel mogelijk uit handen nemen als u wilt; zo kan ik de reis plannen, vliegtickets en hotel verzorgen. Indien gewenst kan ik ook tijdens de reis dingen uit handen nemen zoals het plannen van uitjes en excursies. Bovendien kunnen wij elk moment van de dag kijken waar u zin in heeft en wat we kunnen gaan doen. Daarnaast heb ik al jarenlang ervaring als coach waardoor ik een geschikte reisgenoot en gesprekspartner ben.

Een reisgenoot vinden? Dan bent u bij Samen op Stap aan het juiste adres! Martinette van Samen op Stap gaat graag met u mee als reisgenoot.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zorgen dat u niet bang bent om op vakantie te gaan? Dit is wat u kunt

Kennismaken

Voordat we beginnen met het plannen van de vakantie, maken we natuurlijk eerst kennis. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een diner. Zo weet u ook of u zich prettig voelt in mijn gezelschap, alvorens we samen op vakantie gaan.

Uw wensen bespreken

Ik hoor graag waar u behoefte aan heeft bij een vakantie, maar ook waarom u bang bent om op vakantie te gaan. Zo weet ik hoe ik uw zorgen kan wegnemen en uw ideale vakantie voor u kan regelen.

Uw reis plannen

U heeft zelf geen omkijken naar het plannen van de reis; ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We gaan alleen dingen doen waarbij u zich prettig voelt en boeken zo de vakantie van uw dromen.

Samen op reis

Nadat alles gepland is gaan we samen op vakantie! Ik ga met u mee als reisgenootje, gesprekspartner en dankzij mijn ervaring als coach kan ik u ook bijstaan op momenten dat u het spannend vindt. Op vakantie doen we iedere dag waar u zin in heeft, ik pas mij volledig aan.

Met elkaar een onvergetelijke reis plannen

Heeft u altijd al gedroomd over de Noorse fjorden, de Amerikaanse oostkust of een stedenrondreis door Europa? Het kan allemaal met Samen op Stap! U kunt de gehele reis naar uw eigen wens samenstellen. Hierbij bied ik graag mijn hulp aan, ik kan zowel reisassistentie als coaching bieden. U kunt denken aan het inchecken en het juiste vervoer verzorgen. Zo kunt u zonder zorgen van de vakantie genieten!

Wilt u een gezellige en begripvolle reisgenoot vinden? U hoeft niet verder te zoeken met Samen op Stap; neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek!

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

13 + 6 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact