010-123456789 info@samenopstap.nl

Senior reisgenoot gezocht

Heeft u gezocht naar een senior reisgenoot maar kon u die niet vinden? Geen probleem, u bent op het juiste adres.

Zou u graag nog een keer op vakantie willen gaan? Maar is er niemand om u heen waar dit mee kan? Samen op Stap biedt de uitkomst. Samen met u gaan we de reis uitstippelen zoals u hem voor u ziet. Ik zal er voor zorgen dat alles is geregeld voor de reis zoal; vliegtickets, hotel en plaatselijk vervoer. Daarnaast zal ik de gehele reis aanwezig zijn om alle benodigde dingen te regelen. Dit allemaal om u een top vakantie te laten bezorgen!

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zo boekt u een reis met een senior reisgenoot via Samen op Stap

Kennismaken

Alvorens we beginnen met het plannen van de reis, is het natuurlijk fijn om kennis te maken met uw senior reisgenoot. Dit gebeurt veelal telefonisch, maar kan natuurlijk ook met een kopje koffie.

Uw wensen bespreken

Samen bespreken we uw wensen. Wat heeft u in een senior reisgenoot gezocht? Zo weet ik zeker dat ik u de ervaring kan bieden en de reis kan boeken waar u naar op zoek bent.

Reis plannen

Het plannen van de reis kan ik u geheel uit handen nemen. Dan rest u alleen de voorpret en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Samen op reis

Tijdens de vakantie is het tijd om te genieten! We doen precies waar u zin in heeft en ik pas mij, als uw senior reisgenoot, volledig aan naar uw wensen.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

11 + 13 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact