010-123456789 info@samenopstap.nl

 

Uitjes voor senioren

Opzoek naar uitjes voor senioren? U bent hier op de juiste plek! Ik verzorg het perfecte uitje voor senioren.

Wilt u heel er heel graag een keer op uit? Of kent u misschien iemand die een leuk uitje verdient? Samen op Stap kan dit voor u regelen! Samen kijken we wat u graag nog een keer wilt doen. Ik help u met het regelen van dit uitje. Ik zorg bijvoorbeeld voor het vervoer, de tickets en eventueel een plek om te eten. Naast dat ik dit voor u regel houd ik u ook graag gezelschap. U kunt alles bij mij kwijt ook tijdens de uitjes voor senioren zelf.

Altijd in goed gezelschap

 

U hoeft zelf niets te regelen

 

Jarenlange ervaring als coach

 

Leuk als cadeau!

 

Hoe werkt uitjes voor senioren?

Kennismaken

Voordat we alles met elkaar gaan overleggen hoe u het uitje voor senioren voor u ziet zullen we eerst kennismaken met elkaar. Dit gebeurd in de meeste gevallen telefonisch voor uitjes voor senioren.

Samen uw wensen bespreken

Na de kennismaking zullen we gaan overleggen wat uw idee├źn zijn over het uitje. We bespreken welke dingen graag nog zou willen doen. Zo maken we samen een wensenlijst.

uitjes voor senioren plannen

Nadat de de wensen duidelijk zijn en blij met met de keuze van het uitje is het moment om te kiezen wanneer het uitje gaat plaats vinden. We kijken samen wat de beste dag hiervoor is.

Samen op stap

En uiteindelijk is het dan zover. De dag dat we er samen op uit gaan! Ik verzorg het gehele uitje dat alles van top tot teen is geregeld! Zo kunt in het gehele uitje bij mij terecht.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

8 + 4 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact