010-123456789 info@samenopstap.nl

Vakantie alleen

Een keer alleen op vakantie naar Spanje of een land bezoeken in Zuid-Amerika?

Zou u graag samen met iemand op vakantie of op reis willen maar heeft u geen zin in de vooraf bepaalde programma’s van een georganiseerde groepsreis? Dan biedt Samen op Stap de uitkomst. Samen met mij stelt u een reis samen die voldoet aan al uw wensen én waarbij ieder moment van de dag bekeken kan worden waar u op dat moment zin in heeft. Ongedwongen, gezellig en met goed gezelschap. Bovendien regel ik alles voor u indien gewenst; van het verblijf tot vervoer naar de luchthaven of op locatie. Zodat u onbezorgd kunt genieten!

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Rondreis

De rondreizen met Samen op Stap zijn volledig zelf samen te stellen. Is er een bepaald gebied of land waar u altijd al (opnieuw) naar toe wilde? En wat hoe zou u de dagen op locatie het liefst vullen? Actief of relaxed, of een combinatie van die twee. Alles is mogelijk en we doen precies wat u wilt!

Cruise

Dol op cruisen? Of heeft u dit altijd al willen doen maar is het er (nog) nooit van gekomen? We kunnen iedere cruise boeken die u wilt; rond de Middellandse zee of juist langs Noorwegen en de Noordkaap, of nog verder weg naar Amerika of Zuid-Afrika. Een prachtige reis met goed gezelschap.

Reisassistentie

Wilt u graag op vakantie maar ziet u op tegen de reis zelf? Het gesleep met de koffers, inchecken en de douane op het vliegveld, of juist het vervoer op de plaats van bestemming? Ik neem deze zorgen uit handen door op maat gemaakte reisassistentie. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie!

Zelf samengesteld

Het unieke aan een reis boeken via Samen op Stap is dat u deze geheel naar eigen wensen kunt samenstellen. Alles is daarom ook mogelijk en ik help u graag tijdens een kennismakingsgesprek om uw ideale reis samen te stellen.

Hoe werkt het?

Alleen vakantie boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Kennismaken

Voordat u alleen op vakantie gaat wil ik hiervoor graag met u kennis maken. Dit is een moment waar we de eerste besprekingen kunnen houden wat uw behoeftes zijn.

Afstemmen van uw wensen

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw reis plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Alleen op vakantie

En dan is het tijd om te genieten van uw heerlijke vakantie. De vakantie die u gedroomd heeft wordt nu echt werkelijkheid. Ook tijdens de periode dat u alleen op vakantie bent ben ik flexibel: Bij hulp kun je mij altijd nog inschakelen om bijvoorbeeld te zorgen voor het vervoer.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

5 + 6 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact