010-123456789 info@samenopstap.nl

Vakantie voor alleenstaande senioren

Voor alleenstaande ouderen kan op vakantie gaan een groot obstakel zijn. Als dat het geval is, kan een vakantie voor alleenstaande ouderen met Samen op Stap uitkomst bieden.

Heeft u geen partner meer om mee op vakantie te gaan? Voelt u zich bezwaard om familie of kennissen te vragen om met u mee te gaan? In deze gevallen kan een vakantie voor alleenstaande ouderen bij Samen op Stap een mooie oplossing zijn. Samen met Martinette stelt u uw droomvakantie samen. Als dit voor u het grootste struikelblok was, bent u al een heel eind, maar Martinette gaat ook graag als reismaatje met u mee. Naast goed gezelschap is Martinette dan ook uw persoonlijke begeleider en reisleider.

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt onze vakantie voor alleenstaande senioren?

Alleen vakantie boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Kennismaken

Voordat we op vakantie gaan maak ik graag kennis met u. Dit kunnen we doen door bijvoorbeeld uit eten te gaan of samen een kopje koffie te gaan drinken.

Uw wensen bespreken

Tijdens de gesprekken die we met elkaar hebben tijdens de kennismaking bespreken we ook de wensen die u heeft voor uw vakantie. Zo kan ik op zoek gaan naar de juiste opties voor uw reis.

Uw reis plannen

Nadat alle wensen duidelijk zijn, zal ik aan de slag gaan om de vakantie te plannen. Samen kijken we welke datum het beste uitkomt en wanneer we de vakantie voor senioren kunnen organiseren.

Alleen op reis

En dan is het tijd om te genieten van uw heerlijke vakantie. De vakantie waarvan u gedroomd heeft, wordt nu echt werkelijkheid. Ook tijdens de periode dat u alleen op vakantie bent, ben ik flexibel: Bij hulp kun je mij altijd nog inschakelen om bijvoorbeeld te zorgen voor het vervoer.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

11 + 15 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact