010-123456789 info@samenopstap.nl

Zoek iemand om mee op vakantie te gaan

Opzoek naar iemand om mee te gaan op vakantie? U bent aan het juiste adres!

Zou u graag samen met iemand op vakantie of op reis willen maar heeft u geen behoefte in de vooraf bepaalde programma’s van een georganiseerde groepsreis? Dan biedt Samen op Stap de uitkomst. Samen met mij stelt u een reis samen die voldoet aan al uw wensen én waarbij ieder moment van de dag bekeken kan worden waar u op dat moment zin in heeft wat we samen kunnen gaan doen. Ongedwongen, gezellig en met goed gezelschap. Bovendien regel ik alles voor u indien gewenst; van het verblijf tot vervoer naar de luchthaven of op locatie. Zodat u onbezorgd kunt genieten!

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zoek iemand om mee op vakantie te gaan via Samen op Stap

Kennismaken

Alvorens we samen op stap gaan, maak ik natuurlijk graag met u kennis. Indien we een avond uit of dagje weg gaan zal dit telefonisch zijn. Voor een weekend weg of indien u samen wilt reizen kunnen we persoonlijk kennismaken tijdens bijvoorbeeld een lunch of etentje.

Uw wensen bespreken

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om het uitje of de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw vakantie plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Samen op vakantie

Tijd om er een heerlijk uitje of vakantie van te maken, precies zoals u in gedachten had! Ook tijdens het uitje of de vakantie ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Een onvergetelijke vakantie samenstellen

Heeft u altijd al gedroomd over een cruise langs het Caraïbisch gebied of een rondreis door Europa? Dat is allemaal mogelijk! Samen op Stap biedt u flexibiliteit door de vakantie volledig naar eigen wens samen te stellen. Natuurlijk help ik u hierbij, ik neem uw zorgen uit handen door reisassistentie te bieden. U kunt zelf bepalen hoeveel ik u begeleid met de planning en het boeken van de reis. Ik zorg bijvoorbeeld voor het inchecken en het juiste vervoer op plaats van bestemming. Zo kunt u zorgeloos van uw rondreis genieten met iemand die mee op vakantie gaat.

Meer informatie krijgen over Samen op Stap? Of wilt u een kennisgesprek inplannen? Neem dan contact op, ik leer u graag kennen!

Zoek iemand om mee op vakantie te gaan

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

15 + 13 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact