010-123456789 [email protected]

Samen een avond uit

Naar het theater, een concert, etentje of de bioscoop

Heeft u al tijden op uw verlanglijstje staan om de musical Soldaat van Oranje te zien in Katwijk, of wilt u graag een avond op stap naar de schouwburg voor een concert, het ballet, een opera of nog iets anders? Misschien heeft u niemand in uw omgeving die hierin ook interesse heeft maar vindt u het wel fijn om in dit in goed gezelschap te doen. Laten we dan samen gaan! Ik heb brede interesses en kan u bovendien helpen bij het boeken en vervoer naar de locatie.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Bioscoop

Gezellig een ouderwets avondje naar de bioscoop? De nieuwste film zien en daarna even nabespreken.

Etentje

Een nieuw restaurant proberen of naar een oude favoriet. In eigen stad of ergens anders!

Theater

Naar het ballet, een opera, klassiek concert of een theatervoorstelling: een avondje naar de schouwburg is altijd leuk!

Anders...

We kunnen alles doen wat u wilt tijdens ons avond uit. Laat mij weten wat u graag wilt doen en dan ga ik het regelen!

Hoe werkt het?

Avond uit boeken? Dit is wat u kunt verwachten.

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje of vakantie van te maken, precies zoals u in gedachten had! Ook tijdens het uitje of de vakantie ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Kennismaken

Alvorens we samen op stap gaan, maak ik natuurlijk graag met u kennis. Indien we een avond uit of dagje weg gaan zal dit telefonisch zijn. Voor een weekend weg of indien u samen wilt reizen kunnen we persoonlijk kennismaken tijdens bijvoorbeeld een lunch of etentje.

Afstemmen van uw wensen

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en idee├źn om het uitje of de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw uitje of reis plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

9 + 2 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact