010-123456789 [email protected]

Waarom samen op stap met Martinette?

Gezelschap op maat!

Tijdens mijn jaren lange ervaring als coach (www.stapvoorstapinbeweging.nl) ervaarde ik dat veel cliënten onze gezamenlijke wandelingen en gesprekken als bijzonder prettig ervaarde. Vele van hen waren op zoek naar gezelschap; een prettig persoon om samen dingen te ondernemen zoals een avond uit, een dag op stap of een vakantie.

Ook tijdens mijn wekelijkse groepswandelingen met ouderen kwam ik deze vraag regelmatig tegen.

Er zijn zoveel mensen die graag op stap willen maar dit niet alleen willen of kunnen en een groepsreis past om welke reden dan ook niet bij ze. Om die reden gaan ze dan niet, en dat vind ik erg jammer voor ze.

En zo is Samen op Stap ontstaan.

Samen op Stap is uniek. Bij mij bepaalt u wat we gaan doen, ieder moment van de avond, dag, weekend of vakantie. ik ben er voor u, voor het regelen, om u te ontzorgen en natuurlijk voor het gezelschap.

Jarenlange ervaring als coach

Mijn jarenlange ervaring als coach zorgt ervoor dat ik ideaal gezelschap ben. Ik ben flexibel, begripvol en kan zeer goed met mensen omgaan. Ik kan goed luisteren, gezellig praten en mijn positieve kijk op het leven zorgt ervoor dat we veel gaan lachen.

Ook mensen die niet meer zo vaak buiten huis komen of al lange tijd niet op vakantie zijn geweest kan ik daarom bijzonder goed begeleiden en gezelschap houden.

Geen medische begeleiding

Samen op Stap maakt een duidelijk onderscheid door een gezelschapsmaatje te zijn en geen medische ondersteuning te verlenen. Ik ben geen verpleegkundige en zal dus ook geen dergelijke taken op me kunnen nemen. Natuurlijk kan ik er voor zorgen dat eventuele medicijnen op tijd worden ingenomen en kan ik een pleister plakken 🙂 (EHBO diploma op zak).

Ik zal zeker reisassistentie verlenen en u ondersteunen bij het reizen van- en naar de luchthaven, het (openbaar) vervoer op de plaats van bestemming en bij het in- en uitchecken, waardoor het genieten voor u begint bij de voordeur op slot te draaien.

Reis
ervaringen

Ik heb ervaring met veel verschillende typen reizen.

Zo heb ik gezeild in Griekenland, heb ik prachtige wandelingen gemaakt op Kaapverdië.

Sprong ik in het ijskoude water van Spitsbergen, maakte ik een rondreis door Marokko, en lag ik van de zon te genieten op Bonaire.

Ook de stedentrips naar Londen, Brussel, Sevilla, Parijs, Rome en natuurlijk Amsterdam waren fijne uitstapjes.

Mijn laatste ervaringen zijn de beklimming van de Kilimanjaro en een rondreis alleen door Kroatië.

Ik ben nieuwsgierig wat ik met u mag gaan beleven.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

7 + 4 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact