010-123456789 [email protected]
 

Samen een dag op stap

Naar Giethoorn, het Rijksmuseum in Amsterdam, of fietsen op de Veluwe

Heeft u zin om een dag op stap te gaan? Maar ziet u op tegen de reis er naartoe, de drukte in een onbekende stad of vindt u het gewoon gezellig om samen te gaan? Ik ga graag met u mee en zorg ervoor dat het een zorgeloze en gezellige dag wordt, waarop we precies doen waar u zin in heeft. Ik regel het vervoer, (eventueel) de entrée kaartjes of fietsenhuur en zoek naar leuke plekken om te lunchen. Zo maken we er een geslaagde dag uit van!

Altijd in goed gezelschap

 

U hoeft zelf niets te regelen

 

Jarenlange ervaring als coach

 

Leuk als cadeau!

 

Museum bezoeken

Naar het Rijksmuseum in Amsterdam, de Kunsthal in Rotterdam, maar ook het Kröller-Möller museum in de open lucht of de Keukenhof: alles kan. Ook als u een speciale tentoonstelling wilt bezoeken waarover u heeft gehoord kunnen we dit samen bezoeken.

De natuur in

Ik heb jaren ervaring als coach, waarbij ik vele wandelingen heb gemaakt. We kunnen fietsen of wandelen in de duinen of juist op de Veluwe, onder het genot van een goed gesprek.

Stad bezoeken

Zin om weer eens naar Amsterdam, Maastricht of bijvoorbeeld Antwerpen of Giethoorn te gaan? We kunnen musea bezoeken, de stad bekijken, een restaurant uitproberen of winkelen: waar u maar zin in heeft!

Anders...

We kunnen alles doen wat u wilt tijdens onze dag uit. Laat mij weten wat u graag wilt doen en ze gaat het regelen!

Hoe werkt het?

Dag op stap boeken. Dit is wat u kunt verwachten

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje of vakantie van te maken, precies zoals u in gedachten had! Ook tijdens het uitje of de vakantie ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Kennismaken

Alvorens we samen op stap gaan, maak ik natuurlijk graag met u kennis. Indien we een avond uit of dagje weg gaan zal dit telefonisch zijn. Voor een weekend weg of indien u samen wilt reizen kunnen we persoonlijk kennismaken tijdens bijvoorbeeld een lunch of etentje.

Afstemmen van uw wensen

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om het uitje of de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw uitje of reis plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Reviews

Lees de ervaring van anderen over mij:
“heel fijn ook dat je mij zo zorgzaam begeleid hebt” Piet

91 jaar

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

1 + 1 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact