010-123456789 [email protected]

Samen een weekend weg

Naar Terschelling, de Veluwe, het Moezelgebied of Valkenburg

Zin om er een weekend tussenuit te gaan maar geen zin om dit alleen te doen of via een georganiseerde reis waarbij het programma geheel vast staat? Laten we samen op stap gaan, zodat we precies kunnen doen wat u graag wilt. U kiest een plek waar u graag heen wilt en samen bespreken we wat u het liefst wilt gaan doen. Ik zal alles voor u regelen (de boeking, het vervoer en in overleg de uitstapjes op locatie) en ga mee als gezelschap.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Een eiland

Heerlijk uitwaaien op één van de Nederlandse eilanden. We kunnen er fietsen, aan het strand zitten, lange wandelingen maken door de duinen en de lokale dorpen verkennen. Waar u maar zin in heeft!

De natuur in

Heerlijk een weekend doorbrengen in de natuur? Of dit nu de bossen zijn of ergens aan het water, in binnen- of buitenland. Het kan allemaal. Goede gesprekken voeren of juist in stilte genieten van de natuur.

Stedentrip

Steden lenen zich perfect voor een weekend weg! Dit kan in Nederland zijn, maar ook Londen, Berlijn, Parijs, Oslo, Boedapest, Rome of zelfs New York. Waar u maar zin in heeft. Samen verkennen we de stad en doen we de activiteiten die u graag wilt doen.

Anders...

We kunnen overal heen en van alles doen tijdens ons weekend weg. Laat mij weten wat u graag wilt doen en dan ga ik het regelen!

Hoe werkt het?

Weekend weg boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje of vakantie van te maken, precies zoals u in gedachten had! Ook tijdens het uitje of de vakantie ben ik flexibel: we gaan doen waar u zin in heeft en maken er een onvergetelijke en onbezorgde ervaring van.

Kennismaken

Alvorens we samen op stap gaan, maak ik natuurlijk graag met u kennis. Indien we een avond uit of dagje weg gaan zal dit telefonisch zijn. Voor een weekend weg of indien u samen wilt reizen kunnen we persoonlijk kennismaken tijdens bijvoorbeeld een lunch of etentje.

Afstemmen van uw wensen

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en ideeën om het uitje of de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Uw uitje of reis plannen

Nadat ik precies weet naar wat voor uitje of reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Reviews

Lees de ervaring van anderen over mij:

“heel fijn ook dat je mij zo zorgzaam begeleid hebt”

Piet

91 jaar

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

12 + 6 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact