010-123456789 [email protected]

Ervaringsverhalen

Op deze pagina vindt u de verhalen van mensen met wie ik al een keer samen op stap ben geweest. Zij vertellen graag over hoe hun dag of uitstapje is geweest.

Met Piet naar het Boijmans van Beuningen

Beste Martinette,

Nog vóór de dag om is wil ik je bedanken voor de voor mij unieke en onvergetelijke dag die je mij bezorgd hebt en die we samen hebben beleefd. Dat hou ik nog wel een poosje in gedachten. Aan het eind was ik inderdaad vermoeid maar dat trekt gelukkig snel weg.

Na zo lang niet in het Boijmans van Beuningen museum geweest te zijn, was het voor mij erg spannend om weer eens te gaan. Onze dag samen in het museum is eigenlijk precies verlopen zoals ik vooraf had gehoopt. Sterker nog, het was eigenlijk beter. In mijn eentje was het lang niet zo’n mooie dag geworden. Wat had ik daar eigenlijk zonder jou gemoeten? Ik voelde me zelfs een beetje verwend. Je bent namelijk erg zorgzaam, en daarom voelt de begeleiding erg natuurlijk en vriendelijk aan. Ik denk niet dat er iets is waaraan het mij vandaag heeft ontbroken. Het was absoluut een goede ervaring en hoop ik dat ik ooit nog een keer zo een mooi uitstapje met je kan maken!

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact