010-123456789 [email protected]

Begeleide vakanties

Een begeleide vakantie maken naar een mooie plek in het buitenland? Dan bent u hier op de juiste plek.

Zou u graag een keer op vakantie gaan met een begeleider? Iemand die alles regelt en uw zorgen wegneemt. U bent hier op het juiste adres! Samen op Stap regelt alle dingen die nodig zijn voor een complete vakantie zoals; vliegtickets, hotels of de transport op locatie. Mijn doel is u een begeleide vakantie geven waarvan u kunt genieten en alle zorgen worden afgenomen.

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Alleen op vakantie boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Kennismaken

Voordat u alleen op vakantie gaat wil ik hiervoor graag met u kennis maken. Dit is een moment waar we de eerste besprekingen kunnen houden wat uw behoeftes zijn.

Uw wensen bespreken

Wat wilt u graag doen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen bekijken we de opties en idee├źn om de reis zo te plannen dat deze helemaal past bij uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en indien gewenst deel ik ook graag adviezen.

Begeleide vakantie

Nadat ik precies weet naar wat voor reis u op zoek bent, kan ik dit voor u gaan boeken. Hierbij kan ik zoveel uit handen nemen als u wenst. Als u wilt kan ik de organisatie van het gehele tripje of de hele reis voor u verzorgen.

Samen op vakantie

En dan is het tijd om te genieten van uw heerlijke vakantie. De vakantie die u gedroomd heeft wordt nu echt werkelijkheid. Ook tijdens de periode dat u alleen op vakantie bent ben ik flexibel: Bij hulp kun je mij altijd nog inschakelen om bijvoorbeeld te zorgen voor het vervoer.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

14 + 6 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact