010-123456789 [email protected]
 

Begeleiding avond uit

Zoekt u iemand die u begeleid tijdens een avond uit? Ik van Samen op Stap sta voor u klaar.

Kent u ouderen die graag begeleiding hebben voor een avond uit? Uw ouders of misschien opa en/of oma? Of wilt u uzelf en uw vriendengroep verwennen op een gezellige avond uit? Voor persoonlijke avond uit begeleiding heeft u alles wat u zoekt. Ik zal bijvoorbeeld zorgen voor het vervoer, eventuele tickets en alle andere dingen die nodig zijn om het uitje compleet te maken! Maar ook wanneer u of de oudere die u kent liever niet meer alleen de deur uit gaan, kan het fijn zijn om gezelschap te hebben die bovendien voor begeleiding zorgt. Samen zorgen we ervoor dat de beste persoonlijke reis begeleiding. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, enkel te genieten!

Altijd in goed gezelschap

 

U hoeft zelf niets te regelen

 

Jarenlange ervaring als coach

 

Leuk als cadeau!

 

Hoe werkt

begeleiding avond uit?

Kennismaken

Voordat ik jou (en vriendengroep) persoonlijk ga begeleiden bij uw avondje uit Hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Het is fijn om al een keer samen gesproken te hebben voordat we op pad gaan. Dit gesprek zal eerst via de telefoon gaan.

Wensen bespreken voor avond uit begeleiding

Uiteindelijk zullen we de wensen die u heeft samen bespreken. Ik hoor graag hoe u de begeleiding voor u ziet. Hiermee kan ik de perfecte reis plannen en zorgen dat alles naar wens verloopt.

Persoonlijke avond uit begeleiding plannen

Nadat de de wensen duidelijk zijn over gekomen voor het avondje uit zullen we goed kijken wanneer de beste mogelijkheid is om deze dag uit te voeren. Zodat we zeker weten dat iedereen mee kan.

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje van te maken, zoals u het gedroomd heeft! Tijdens het uitje ben ik aanwezig zodat u altijd iemand heeft als er op de dag zelf nog dingen zijn die geregeld moeten worden.

Waarom begeleiding avond uit met Martinette?

Tijdens mijn jaren ervaring als coach kwam ik er achter dat veel cliënten het fijn vinden om gezamenlijk iets te doen. Deze mensen zochten ook naar iemand die graag onderneemt en graag oudere persoonlijke avond uit begeleiding kon aanbieden. Mensen genieten van de gezelschap en ik wil voor deze gezelligheid zorgen.

Ik ben de persoon die graag mensen gezelschap houdt en graag iets leuks organiseert. Samen maken we er een leuke avond uit van! Dit kan natuurlijk voor meerdere senioren maar ook met zijn tweetjes. Ik wil graag dat u een mooie dag heeft en alles naar wens verloopt.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

5 + 7 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact