010-123456789 [email protected]

Dagtocht senioren

Een gezellige dagtocht senioren beleven? Samen op Stap verzorgt alles voor uw dagje op pad!

Kent u ouderen die een leuk dagje weg verdienen? Uw ouders of misschien opa en/of oma? Of wilt u uzelf en uw vriendengroep verwennen op een dagje weg? Voor een dagtocht senioren heeft u alles wat u zoekt. Ik zal bijvoorbeeld zorgen voor het vervoer, eventuele tickets en een verzorgde lunch om de hele dag door te komen! Maar ook wanneer u of de oudere die u kent liever niet meer alleen de deur uit gaan, kan het fijn zijn om gezelschap te hebben die bovendien voor begeleiding zorgt. Samen zorgen we ervoor dat het een leuk dagje uit voor ouderen wordt en dat alles naar wens is geregeld. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, enkel te genieten!

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt dagtocht senioren?

Kennismaken

Voordat we een dagje weg voor ouderen organiseren. Hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Het is fijn om al een keer samen gesproken te hebben voordat we op pad gaan. Dit zal meestal telefonisch plaats vinden.

Wensen bespreken dagtocht senioren

Uiteindelijk zullen we de wensen die u heeft bespreken. U laat graag weten hoe u het dagje weg voor ouderen voor u ziet. Hiermee kan ik het perfecte dagje uit plannen en zorgen dat alles naar wens gaat.

dagje weg met ouderen plannen

Nadat de de wensen duidelijk zijn en u de dag goed voor u ziet zullen we deze dag plannen.  Hier zullen we goed kijken wanneer de beste mogelijkheid is om deze dag uit te voeren.

Samen op stap

Tijd om er een heerlijk uitje van te maken, zoals u het gedroomd heeft! Tijdens het uitje ben ik aanwezig zodat u altijd iemand heeft als er op de dag zelf nog dingen zijn die geregeld moeten worden.

Waarom samen op stap met Martinette?

Tijdens mijn jaren ervaring als coach kwam ik er achter dat veel cliënten het fijn vinden om gezamenlijk iets te doen. Deze mensen zochten ook naar iemand die graag onderneemt en af en toe een dagtocht voor senioren kan verzorgen. Mensen genieten van de gezelschap en ik wil voor deze gezelligheid zorgen

 

Ik ben de persoon die graag mensen gezelschap houdt en graag iets leuks organiseert. Samen maken we een leuke dagtocht van! Dit kan natuurlijk voor meerdere senioren maar ook met zijn tweetjes. Ik wil graag dat u een mooie dag heeft en alles naar wens verloopt.

 

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

13 + 10 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact