010-123456789 [email protected]

Vakantie voor senioren

Lekker van de zon genieten op een vakantie voor senioren. Of een oude bekende opzoeken in het buitenland met begeleiding? Samen op Stap is uw oplossing.

 

Zou u graag nog als senior een keer op vakantie gaan naar het buiten of binnenland? Maar vindt u het lastig om de mogelijkheden en reizen uit te zoeken? Martinette van Samen op Stap kunt u hierbij helpen. Samen met Martinette wordt er gezocht naar een oplossing om de perfecte vakantie voor senioren te organiseren. Daarnaast wordt u ook volledig begeleid tijdens uw vakantie zodat er altijd hulp aanwezig is als er dingen geregeld moeten worden.

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt vakantie voor senioren?

Alleen vakantie boeken? Dit is wat u kunt verwachten

Kennismaken

Voordat we op vakantie gaan voor senioren maak ik graag voordat we samen op vakantie gaan met u kennis. door elkaar te ontmoeten door bijvoorbeeld uit eten te gaan of samen een kopje koffie te gaan drinken.

Uw wensen bespreken

Tijdens de gesprekken die we met elkaar hebben met de kennismaking bespreken we ook de wensen die u heeft voor uw vakantie. Zo kan ik opzoek gaan naar de juiste opties voor uw reis.

Uw reis plannen

Nadat alle wensen duidelijk zijn geworden na de gesprekken die we hebben gehad zal ik aan de slag gaan om de vakantie te plannen. Samen kijken we welke datum het beste uitkomt en wanneer we de vakantie voor senioren kunnen organiseren.

Alleen op reis

En dan is het tijd om te genieten van uw heerlijke vakantie. De vakantie die u gedroomd heeft wordt nu echt werkelijkheid. Ook tijdens de periode dat u alleen op vakantie bent ben ik flexibel: Bij hulp kun je mij altijd nog inschakelen om bijvoorbeeld te zorgen voor het vervoer.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

11 + 7 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact