010-123456789 info@samenopstap.nl

Reisgenoot zoeken

Een reisgenoot zoeken? Dan bent u bij Samen op Stap aan het juiste adres!

Wilt u graag op reis, maar wilt u niet afhankelijk zijn van een groepsreis of kunt u geen reisgenoot vinden? Samen Op Stap biedt hiervoor de uitkomst, u hoeft dan geen moeite meer te doen om een reisgenoot te zoeken. Samen kunnen wij de perfecte reis maken die voldoet aan al uw wensen. Ik regel alles wat nodig is voor deze vakantie. Hierbij kunt u denken aan de vliegtickets, het verblijf en vervoer op locatie. Ook tijdens de reis kan ik dingen uit uw handen nemen, zo kunt u zelf beslissen wat u wilt doorschuiven. Bovendien ben ik al jarenlang een getrainde coach; hierdoor ben ik een geschikte gesprekspartner en reisgenoot. Zo kunt u optimaal genieten van uw reis!

Dus bent u een gezellige reisgenoot aan het zoeken? Dan is Samen op Stap de oplossing voor u. Lees hier meer over Martinette als uw reisgenoot.

Altijd in goed gezelschap

U hoeft zelf niets te regelen

Jarenlange ervaring als coach

Leuk als cadeau!

Hoe werkt het?

Zorgen dat u niet bang bent om op vakantie te gaan? Dit is wat u kunt

Kennismaken

Voordat we beginnen met het plannen van de vakantie, maken we natuurlijk eerst kennis. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een diner. Zo weet u ook of u zich prettig voelt in mijn gezelschap, alvorens we samen op vakantie gaan.

Uw wensen bespreken

Ik hoor graag waar u behoefte aan heeft bij een vakantie, maar ook waarom u bang bent om op vakantie te gaan. Zo weet ik hoe ik uw zorgen kan wegnemen en uw ideale vakantie voor u kan regelen.

Uw reis plannen

U heeft zelf geen omkijken naar het plannen van de reis; ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We gaan alleen dingen doen waarbij u zich prettig voelt en boeken zo de vakantie van uw dromen.

Samen op reis

Nadat alles gepland is gaan we samen op vakantie! Ik ga met u mee als reisgenootje, gesprekspartner en dankzij mijn ervaring als coach kan ik u ook bijstaan op momenten dat u het spannend vindt. Op vakantie doen we iedere dag waar u zin in heeft, ik pas mij volledig aan.

Samen een onvergetelijke reis plannen

Droomt u over het bezoeken van de Eiffeltoren, de piramides of bijvoorbeeld de Sagrada Familia? Of wilt u liever een verre reis zoals naar de Malediven of Indonesiƫ? Het is allemaal mogelijk met Samen op Stap; u kunt uw vakantie helemaal zelf naar wens opstellen. Wilt u hier liever hulp bij? Dan kan ik u reisassistentie en nodige begeleiding bieden. Zo kunt u zelf beslissen hoeveel dingen ik u uit de handen moet nemen. Hierbij kunt u denken aan het boeken van de vliegtickets, het hotel of het vervoer op plaats van bestemming. Tijdens de vakantie kunt u ook zaken naar mij doorschuiven zoals het plannen van uitjes. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van de vakantie van uw dromen met een gezellig reisgenootje. Daarnaast heb ik al jarenlang ervaring als coach waardoor ik geschikt ben als gesprekspartner en graag een luisterend oor bied.

Reisgenoot zoeken? Dat hoeft niet meer met Samen op Stap; neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Samen een reis of dag op stap boeken?

Voor meer informatie betreffende kosten of het plannen van een vakantie kunt u het formulier hieronder invullen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug. U mag natuurlijk ook direct bellen. Dat kan naar: 06-417 417 14.

Contact

Cadeau geven?

15 + 8 =

Over Samen op Stap

Samen op Stap is uw gezelschapsmaatje. Van een avond uit tot een complete reis: we gaan doen wat u graag wilt, wanneer u dat wilt en op uw eigen tempo. Daarin is Samen op Stap onderscheidend van andere (reis)organisaties.

Privacy statement

Anderen over Samen op Stap

Contact